Tarieven - Danja Vermeulen Fotografie

De liefde is iets kostbaars om vast te leggen. Ben je verliefd, verloofd of al getrouwd en wil je dit vast laten leggen?  Boek dan deze fotoshoot. Jullie kiezen een locatie met een bijzondere herinnering of een plek waar jullie graag komen. Ik leg jullie liefde op een ongedwonge manier vast. De fotoshoort duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. 

Ga je trouwen en wil je mij als jullie bruidsfotografe, dat kan! Jullie ontvangen dan 25% korting op de loveshoot. Leuk voor jullie "save the date"- of trouwkaart!

Je bent zwanger van een klein wondertje. Je buik wordt groter en het wordt voor de buitenwereld steeds meer zichtbaar dat er een klein mensje in je groeit. Deze bijzondere fase in je leven kun je vast laten leggen in een zwangerschapsshoot. Dit kan bij jouw thuis maar ook op locatie naar keuze. Dit mag alleen, maar uiteraard ook samen met de andere gezinsleden. De fotoshoot duurt 1,5 á 2 uur. 

En dan "opeens" is de wereld een burgertje rijker. De tijd lijkt even stil te staan en tegelijkertijd voorbij te vliegen. Het is daarom belangrijk om jullie wondertje vast te laten leggen. Deze fotoshoot vindt bij jullie thuis plaats in een ontspannen, rustige en vooral vertrouwde omgeving. De plek waar jullie en jullie baby je het meest thuis voelen. We leggen niet alleen de baby vast, ook de liefde tussen de baby en jullie als kersverse papa en mama. Ik neem de tijd en ga mee in het ritme van de baby om mooie sfeerbeelden te maken. De fotoshoot duurt 1 á 2 uur.

Heb je interesse in zowel een zwangerschaps- als een newbornshoot? Dat kan! We plannen beide fotoshoots en je krijgt 20% korting.

Wil je graag mooie en professionele foto's van jouw gezin laten maken? Boek dan een gezinsshoot (maximaal 6 personen). We maken foto's bij jullie thuis of ergens in de natuur op een locatie waar jullie fijne herinneringen hebben of graag komen! Interactie en plezier dat is wat centraal staat tijdens deze shoot. Kinderen moeten zichzelf kunnen zijn en mogen tijdens de shoot lekker spelen. Dit levert vaak de mooiste plaatjes op. De fotoshoot duurt 1,5 á 2 uur.

Een mooie foto van jullie familie of vriendengroep (vanaf 6 personen) als plaatje voor nu en herinnering voor later. Wie wil dit nu niet? Ongedwongen, spontane en vrolijke foto's. Maar uiteraard ook een mooie groepsfoto op maat. Het tarief is een indicatie voor een groep van zo'n 15 personen. Grotere samenstellingen kunnen ook, prijsindicatie in overleg. De fotoshoot duurt 2 á 3 uur. 

De trend van vandaag, een Daily Life Shoot. Een fotoshoot waarin jullie thuis worden gefotografeerd bij jullie dagelijkse bezigheden. Denk hierbij dagelijkse rituelen zoals samen eten, een spelletje spelen met de kids of eigen inbreng. De fotoshoot duurt 1,5 uur. Willen jullie langer de tijd? Dit kan tegen meerprijs. Geef je wensen door en ik maak een prijsberekening op maat. 

Hebben jullie een bijzondere gelegenheid te vieren? Denk hierbij aan een jubileum, kinderfeest, vrijgezellenfeest of andere gelegenheid. Dan kom ik dit graag vastleggen. Ik maak sfeervolle plaatjes van unieke momenten, pure emoties en details. De fotoshoot duurt 1,5 uur. Willen jullie langer de tijd of hebben jullie speciale wensen? Geef je wensen door en ik maak een prijsberekening op maat.

Heb je speciale wensen of staat jouw shoot er niet tussen? Neem dan via het contactformulier contact met mij op en geef jouw wensen aan mij door. Dan zorgen we samen voor een mooie fotoshoot op maat!


Bovengenoemde prijzen zijn inclusief nabewerking en reiskosten een straal van 15 kilometer. Reiskosten die hierbuiten vallen zijn exclusief en bedragen €0,25 per kilometer.

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Powered by SmugMug Log In