Untitled photo

Je wilt een fotoshoot. Dan ben je vast nieuwsgierig hoe ik te werk ga!

Tijdens de shoots werk ik met een fullframe camera om het maximale uit een foto te halen. De Canon 5D Mark II. Ik combineer deze body met lichtgevoelige Canon objectieven. Ik houd van pure, zachte foto's met natuurlijk licht. Ik werk dan ook alleen met daglicht. 

Ik fotografeer zowel op buiten- en binnenlocaties (naar eigen keuze) als bij jou thuis. Houd er hierbij wel rekening mee dat dit in een liefst zo licht mogelijke en rustige ruimte moet. Zodat de aandacht echt naar jou/jullie wordt getrokken. Denk hierbij aan leuke details in de ruimte. Bijvoorbeeld een mooi boeket. Wanneer we de fotoshoot op locatie doen, is het weer van belang. Bij slechte weervoorspellingen (regen, onweer) zal de fotoshoot verplaatst moeten worden.

Ik maak een selectie van de beelden die gemaakt zijn tijdens een fotoshoot. Ik selecteer en bewerk iedere foto met aandacht. Het ontwikkelen en bewerken kost tijd. Nabewerken doe ik in Photoshop Lightroom i.c.m. een professioneel (kleur-) gekalibreerd scherm. Zou je nog graag een andere bewerking willen zien, bijvoorbeeld een foto in zwart/wit, neem dan contact op. Je ontvangt de selectie via een persoonlijke online gallery. Je kunt de foto's hier downloaden of delen met de mensen die je lief zijn.

Ik vind het leuk om (enkele) foto's die gemaakt zijn te delen op mijn website en via social media. Wil je dit liever niet, laat dit dan tijdig weten. 

Untitled photo
Untitled photo
Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In