Untitled photo

Mijn naam is Danja Vermeulen, 34 zomerjaren jong. Ik ben het gezicht achter Danja Vermeulen Fotografie. Ik woon samen met mijn grote liefde Marc en twee prachtige kinderen, Roos en Mees, in Hoek van Holland. Een heerlijke plaats aan de kust.  

"Een dag geen foto gemaakt, is een dag niet geleefd" is één van mijn motto's. Vanaf het moment dat ik in het bezit kwam van de analoge camera zijn er heel wat fotorolletjes en  geheugenkaarten versleten. Samen met manlief kochten we de ene na de andere camera en investeerden we in goede lenzen. Om mij heen kwamen steeds meer aanvragen voor fotoshoots. Spannend, maar door het enthousiasme van de aanvragers heb ik besloten een sprong in het diepe te nemen. Zodoende is "Danja Vermeulen Fotografie" ontstaan.

Ik vind het heerlijk om met mensen en kinderen te werken. In het dagelijks leven ben ik dan ook leerkracht in het Basisonderwijs. Nieuwe mensen ontmoeten en even deel uit mogen maken van een intiem moment in hun leven. Ongedwongen, spontane foto's, kleine details en pure emoties. Dat is het geluk wat ik hoop vast te leggen! Uiteraard sta ik altijd open voor leuke en spontane ideeën. Eigen inbreng, dat is wat een fotoshoot nog unieker kan maken.

Dus ben jij verliefd? Zijn jullie zwanger of hebben jullie net een nieuw wondertje op de wereld gezet? Heb je zin in een gezellige vriendinnendag of is het tijd voor nieuwe familiefoto's aan de muur? Is jullie grote trouwdag aangebroken? Neem dan contact met mij op. Ik werk in Hoek van Holland en omgeving Westland. Andere locaties in overleg. 

Benieuwd geworden? Heb je interesse in een fotoshoot en wil je weten wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met mij op via mijn contactformulier. Ik probeer zo snel mogelijk terug te mailen!

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten! 


Danja Vermeulen


KVK-nummer: 72391480

Untitled photo
Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In